Arbeidsmarkt Adviseur
logo
Arbeidsmarkt Adviseur
32-40 uur | € 2.200 - € 2.800 | Hengelo
Recruiter, recruitment consultant, Arbeidsmarkt Adviseur of Accountmanager met een 360 graden rol? Wat ons betreft een aantal benamingen waarbij je praktisch hetzelfde doet. Vaak is de gemene deler dat KPI’s en plaatsingen als leidend worden beschouwd en dat hier, op papier, mooie bonussen aan verbonden zijn. Is dit iets dat niet (meer) bij jou past? Misschien is deze vacature iets voor jou.

Wat ga jij doen?

Je gaat ons ondersteunen in het primaire proces, namelijk het helpen groeien van onze klanten op het gebied van personeel.

Hierin speelt het lokaliseren, interesseren en rekruteren van kandidaten een grote rol. Werkzaamheden die hierbij horen, zijn het maken van doelgroep- en arbeidsmarktanalyses. Het creëren van Employer Branding volgens onze eigen werkwijze en het (online) uitdragen hiervan.

Jouw overige taken

⏩ Ondersteunen bij het opzetten van recruitment marketingcampagnes;
 ⏩ Creëren en bedenken van content; 
 ⏩ Research doen naar verschillende HR- en recruitment thema's;
⏩ Het bedenken en schrijven van kennisartikelen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

08.30 - 09.00 uur:
Start van de dag. Wij houden van flexibiliteit, jij ook?
09.00 - 10.00 uur:
Werkoverleg met jouw collega's.
10.00 - 12.00 uur:
Jij behandelt alle binnengekomen mails en sollicitaties van het afgelopen weekend.
12.00 - 12.30 uur:
Lunchen & wandelen met het team:
12.30 - 14.00 uur:
Searchen van nieuwe kandidaten voor jouw opdrachtgevers.
14.00 - 15.00 uur:
Intakegesprek met een nieuwe kandidaat die je vorige week hebt gevonden.
15.30 - 17.00 uur:
Bespreking met een nieuwe klant over onze dienstverlening. Jouw nieuwe collega aan het woord

"𝑾𝒆𝒓𝒌𝒆𝒏 𝒃𝒊𝒋 𝑨𝒑𝒑𝒍𝒊𝒄𝒂𝒏𝒕 𝒈𝒆𝒆𝒇𝒕 𝒎𝒊𝒋 𝒆𝒍𝒌𝒆 𝒌𝒆𝒆𝒓 𝒘𝒆𝒆𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝒈𝒍𝒊𝒎𝒍𝒂𝒄𝒉 𝒐𝒑 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒈𝒆𝒛𝒊𝒄𝒉𝒕. 𝑨𝒍𝒔 𝑻𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕 𝑺𝒐𝒖𝒓𝒄𝒆𝒓 𝒎𝒂𝒈 𝒊𝒌 𝒛𝒐𝒆𝒌𝒆𝒏 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒅𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒕𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕𝒆𝒏 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒐𝒏𝒛𝒆 𝒐𝒑𝒅𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕𝒈𝒆𝒗𝒆𝒓𝒔. 𝑯𝒆𝒕 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒂𝒄𝒕 𝒎𝒂𝒌𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒉𝒐𝒖𝒅𝒆𝒏 𝒎𝒆𝒕 𝒂𝒍 𝒅𝒆𝒛𝒆 𝒎𝒆𝒏𝒔𝒆𝒏 𝒗𝒊𝒏𝒅 𝒊𝒌 𝒐𝒏𝒕𝒛𝒆𝒕𝒕𝒆𝒏𝒅 𝒍𝒆𝒖𝒌."
𝗛𝗶𝗯𝗮 𝗙𝘁𝗼𝘂𝗻𝗶 - 𝗧𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗦𝗼𝘂𝗿𝗰𝗲𝗿

Wat krijg jij van ons?

Een gezellig team die net zo graag naar je zakelijke ideeën luistert als naar je wilde weekend verhalen. Bij Applicant ben je onderdeel van het team en word je als volwaardig collega gezien. Wat bieden we je verder nog?
✅ Een salaris tussen de € 2.200 - € 2.800,- bruto per maand;
✅ 5 weken vakantie;
✅ Tosti- en broodbode dagen;
✅ Eigen zit-sta bureau, laptop en telefoon;
✅ Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen;
✅ Toffe uitjes en etentjes;
✅ Een open en fijne informele werksfeer met veel vrijheid.

Wat breng jij mee?

Jij hebt ervaring en/of affiniteit met zowel online als offline recruitment. Je bent van nature nieuwsgierig en zet dit om in het zoeken en bijhouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment. Het onder woorden brengen van je ideeën en gedachten, zowel schriftelijk als mondeling is voor jou geen probleem. Tevens voldoe je aan de meeste van de onderstaande eisen:
⏺ Je beschikt over afgeronde hbo-opleiding;
⏺ Jij bent 32-40 uur per week beschikbaar;
⏺ Je bent analytisch sterk en bent in staat om procesmatig te denken;
⏺ Jij bent geïnteresseerd in digitale tools en kanalen.

Sollicitatieprocedure

1️⃣ We maken graag kennis met je! Tijdens een eerste kennismaking bij ons op kantoor kunnen we vanuit beide kanten een inschatting maken of onze wensen en eisen met elkaar overeenkomen.
2️⃣ Is dit het geval, dan mag jij bepalen waar wij het vervolggesprek doen, wij betalen!
3️⃣ Zijn we daarna nog steeds enthousiast over elkaar, dan zullen wij jou een aanbod doen. 
4️⃣ Is alles rond?! Van harte gefeliciteerd🎉🎉🎉

Over Applicant

Bij 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝗻𝘁 vinden we dat Recruitment mee moet veranderen met de huidige tijdsgeest. In een krappe arbeidsmarkt waarbij de kandidaten zich als kritische consumenten gedragen, is het posten van een enkele vacature niet voldoende.

Applicant is een snelgroeiende scale-up met en een klein, enthousiast en jong team. We werken hard en zijn gedreven, maar kunnen ook ontzettend hard lachen met elkaar. Wij dragen met verschillende oplossingen bij aan succesvol recruitment voor onze klanten.

Recruitment anders doen!

Onze dienstverlening bestaat uit het ondersteunen van onze klanten met Recruitment Proces Outsourcing (RPO). Dit ondersteunen houdt onder andere in: de positie op de arbeidsmarkt verbeteren en het oplossen van strategische en/of operationele recruitment vraagstukken. Daarnaast richten we ons op recruitment marketing en hebben wij onze eigen recruitmentsoftware. Wij geloven dat passief wachten op sollicitanten verleden tijd is. Daarom brengen wij de vacature naar de potentiële doelgroep en loodsen wij ze door onze eigen recruitment funnel als sollicitant naar de klant.